Vollen Truck & Parts AS – etablert i 1997

Vollen Truck and Parts as ble stiftet i 1997, selskapet startet i Marieroveien i Vollen, her startet vi med salg av biler og deler. I 2005 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Røykenveien 397. 

Spesialisert på Geländewagen

Igjennom mange år har vi spesialisert oss på ex militær Geländewagen og har både solgt og reparert disse bilene. Med årene har det også blitt en god del sivile biler og vår kompetanse på Geländewagen har vokst. I dag besitter vi et av landets største delelager på klassisk Geländewagen. 
Vi leverer i dag verkstedstjenester til alle bilmerker, også elektriske biler og har eget spesialutdannede mekanikere på elbiler.

Igjennom oppkjøpet av Stjerneservice har vi utvidet vår Mercedes-Benz kompetanse til også å gjelde personbilene til Mercedes-Benz. 

Bildeler til alle biler

Vi selger bildeler til alle biler, men vår spesialkompetanse ligger på Daimler og Mopar biler. Med over 1 million varenummer til Mercedes-Benz i vårt system, og mer enn 1000 delenummer til G på eget lager er vi en av de største på Geländewagen i Norge. 
I 2019 startet vi en runde med å oppgradere lokalene til vår nye bilavdeling og vi har nå en helt ny og oppdatert salgshall med nyere brukte biler.

Vi alltid tilstrebe oss å ha et bredt utvalg av G-klasse og andre spennende biler. 

Vi har i 2022 utvidet vårt verksted med en ny verkstedhall for PKK, hjulstilling og diagnose arbeid, som vil bidra til økt kapasitet og utvidet verkstedskompetanse.

Vi er nå en komplett leverandør av bil, bildeler, verkstedstjenester og alle bilrelaterte behov du måtte ha.